Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vores PPF’er er fuldstændig gennemsigtige.

Hvis installeret korrekt, mindst 5 år. Stærke mekaniske påvirkninger eller permanent, ensidig sollys (parkeringsadfærd) kan dog beskadige PPF’en og forkorte dens levetid. Vi anbefaler at fjerne og udskifte beskadigede PPF’er omgående.

Dette afhænger helt af typen af PPF-sæt, din erfaring og dit talent. Enkle, små og flade dele er logisk hurtigere at montere end hele kofangeren. For eksempel: A-stolpen, bagagerumskarmen eller de små vippepaneler kan du forvente 10-30 minutter. Du bør dog planlægge mere tid til at lade filmen tørre. Dette forhindrer støv i at samle sig under eventuelle løse kanter af filmen under kørslen og reducerer vedhæftningen. Indpakning af en hel kofanger kræver meget tålmodighed, indtil du når dit ønskede resultat. Monteringsvejledning er vedlagt hver levering.

Normalt 3-5 dage.
Ordrer afsendes altid den efterfølgende hverdag. Det kan dog ske, at et eller to produkter ikke er præproducerede og derfor er klar til omgående afsendelse. Det betyder, at det nogle gange kan tage 1-2 dage længere at sende.

Hver film beskytter malingen nedenunder mod stenslag og ridser. De indpakkede køretøjsdele vil se ud som nye, efter at filmen er fjernet.

Ja! Når du vil sælge din bil, vil lakken under folien se lige så godt ud som den dag, folien blev påført. Gensalgsværdien vil derfor have en tendens til at være højere end for en bil, der ikke var pakket ind.
Selvom du ikke planlægger at sælge din Tesla, sparer du dig selv for besværet med at reparere (ommale, udskifte) beskadigede komponenter.

Nej! Generelt er der ingen skader at forvente, selv når filmen fjernes.

Ingen! Filmene fra Tesla-Protect er skåret til millimeter og passer præcist. Det er ikke nødvendigt at bruge en kniv.

Hvis en af dine spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at sende os en besked ved hjælp af kontaktformularen. Vi forsøger at svare inden for 24 timer.